Фатиме Фетаи како предлог за Јавен Обвинител на Р.Македонија

За правда во Македонија.

Граганска петиција за предлог на Јавен Обвинител на Р.Македонија.

Правда за секого!

Правичност кон секого!


Орхан Куртишов, Марија А.Ристова    Kontaktiraj go avtorot na peticijata