Нудиме бесплатна алатка за онлајн петиции за креирање и потпишување петиции.

Започнете социјално движење со создавање петиција.

  • Kreiraj peticija
  • Collect signatures
  • Создајте активна заедница околу вашата петиција
  • Deliver your petition to the decision makers
Na site vreminja | 24 časovi | 7 denovi | 30 denovi | Minatiot mesec | 12 месеци | Ovaa godina (2024) | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011

ДА СЕ УКИНЕ ЕКСТЕРНОТО ТЕСТИРАЊЕ ВО 2013

15474 Kreirano: 2013-04-12 Statistika

ОТВОРЕНО ПИСМО НА ЕВРОПСКИТЕ ПИСАТЕЛИ

6348 Kreirano: 2015-10-26 Statistika

И НИЕ СТУДЕНТИТЕ САКАМЕ БЕСПЛАТЕН ЈАВЕН ПРЕВОЗ !

6061 Kreirano: 2012-10-20 Statistika

STOP ZA 5G

5740 Kreirano: 2020-03-26 Statistika

Иницијатива за признавање на македонските возачки дозволи во Шведска

5250 Kreirano: 2018-12-02 Statistika

Petition to UNESCO - Against Discrimination of Macedonian Language

3809 Kreirano: 2010-11-16 Statistika

Sloboda za Pale Ilovska. 23 godisna devojka od Veles, koja borejkji se za zdiv, vo samoodbrana izvrsuva ubistvo.

3425 Kreirano: 2021-09-30 Statistika

ПЕТИЦИЈА ЗА ПРОМЕНА НА МАКЕДОНСКИОТ ЗАКОН ЗА ЗАШТИТА НА ЖИВОТНИТЕ

3044 Kreirano: 2013-03-16 Statistika

Продолжување на породилно отсуство поради зголемениот број на заразени, меѓу кои и деца

1833 Kreirano: 2021-04-03 Statistika

ДА СЕ УКИНИ ДОДАДЕНАТА МОЌ НА ПОТРОШЕНАТА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА 33

1733 Kreirano: 2013-03-16 Statistika

Фатиме Фетаи како предлог за Јавен Обвинител на Р.Македонија

1729 Kreirano: 2017-06-08 Statistika

Петиција за поддршка на Др.Бобан Вучевски

1715 Kreirano: 2022-09-08 Statistika

Bitola saka cist vozduh

1709 Kreirano: 2014-09-04 Statistika

Барање за вметнување на профилот семејнолог

1578 Kreirano: 2021-05-27 Statistika

ПЕТИЦИЈА ЗА ИТНО РЕШАВАЊЕ НА ПРОБЛЕМОТ СО ЗАГАДУВАЊЕТО ВО ОПШТИНА БИТОЛА

1321 Kreirano: 2015-12-11 Statistika

Барање од моторџиите во Македонија

1161 Kreirano: 2011-09-29 Statistika

Петиција против најавениот концепт за основно образование од страна на МОН и против маргинализација на предметот Историја.

1042 Kreirano: 2020-12-17 Statistika

Стоп за сапунските серии!

928 Kreirano: 2013-02-12 Statistika

АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ ДА ГО ОДБРАНИ СКОПЈЕ

695 Kreirano: 2013-04-09 Statistika

Стоп за понижувањата со Евровизија 2021

612 Kreirano: 2021-03-14 Statistika