Најпопуларни петиции во 2014 - Македонија

Na site vreminja | 24 časovi | 7 denovi | 30 denovi | Minatiot mesec | 12 месеци | Ovaa godina (2024) | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011

Bitola saka cist vozduh

Kreirano: 2014-09-04 Statistika

ПЕТИЦИЈА ПРОТИВ НАПЛАТА НА ПАРКИНГ НА ЈАВНИТЕ ПОВРШИНИ ВО КОЧАНИ

Kreirano: 2014-06-02 Statistika

ПЕТИЦИЈА: НЕ ЗА ЧЕЛИЧАРНИЦА ВО ПРОБИШТИП

Kreirano: 2014-11-09 Statistika

Дело на Родољуб Анастасов во ентериерот на Жел. Станица-Скопје

Kreirano: 2014-09-29 Statistika

Дали сте за изградба на ново основно училиште во населба Хиподром

Kreirano: 2014-11-29 Statistika

Против дискриминација во училиштата !

Kreirano: 2014-11-11 Statistika

ПЕТИЦИЈА ЗА РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ДЕТСКОТО ИГРАЛИШТЕ ВО КОЗЛЕ

Kreirano: 2014-02-23 Statistika

ДА СЕ УКИНИ ДОДАДЕНАТА МОЌ НА ПОТРОШЕНАТА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА 33

Kreirano: 2013-03-16 Statistika

Ostavka na predsedatelot na TKNC RUMELIJA

Kreirano: 2014-03-06 Statistika

ВРАЌАЊЕ НА ПРСТЕНОТ НА АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ ВО МАКЕДОНИЈА

Kreirano: 2013-05-04 Statistika

И НИЕ СТУДЕНТИТЕ САКАМЕ БЕСПЛАТЕН ЈАВЕН ПРЕВОЗ !

Kreirano: 2012-10-20 Statistika

Стоп за сапунските серии!

Kreirano: 2013-02-12 Statistika

Архитектонски Факултет да создаде литература на македонски јазик

Kreirano: 2013-11-04 Statistika

ДА СЕ УКИНЕ ЕКСТЕРНОТО ТЕСТИРАЊЕ ВО 2013

Kreirano: 2013-04-12 Statistika

PETICIJA PROTIV FABRIKA ZA AKUMULATORI TOPILNICA PROBISTIP

Kreirano: 2014-11-10 Statistika

ПЕТИЦИЈА ЗА ПРОМЕНА НА МАКЕДОНСКИОТ ЗАКОН ЗА ЗАШТИТА НА ЖИВОТНИТЕ

Kreirano: 2013-03-16 Statistika

ЗАЕДНО ПРОТИВ МАНИПУЛАЦИИТЕ СО ХРАНАТА!

Kreirano: 2013-03-08 Statistika

Prvi Street Workout park u Lozoviku

Kreirano: 2013-10-29 Statistika

СТОП ЗА УНИШТУВАЊЕ НА ЗЕЛЕНИЛОТO ВО ВЛАЕ !!!

Kreirano: 2013-05-14 Statistika

Асфалтирање на патот до манастирот Св.Никола во с.Сошани

Kreirano: 2013-05-13 Statistika