Most popular petitions in 2019 - Македонија

Na site vreminja | 24 časovi | 7 denovi | 30 denovi | Minatiot mesec | 12 месеци | Ovaa godina (2024) | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011

За изградба на спортска сала во ОУ”Св.Кирил И Методиј” Битола

Kreirano: 2019-11-04 Statistika

Иницијатива за признавање на македонските возачки дозволи во Шведска

Kreirano: 2018-12-02 Statistika

Укинување на законот за возач почетник за возење после 23 часот

Kreirano: 2019-11-06 Statistika

Петиција за задржување на Генералниот Конзулат на Македонија во Венеција

Kreirano: 2019-10-21 Statistika

ОТВОРЕНО ПИСМО НА ЕВРОПСКИТЕ ПИСАТЕЛИ

Kreirano: 2015-10-26 Statistika

Петиција за спроведување на попис во општина Куманово со цел на укинување на двојазичност во општината

Kreirano: 2019-02-09 Statistika

Džidža za đaka generacjie

Kreirano: 2019-06-21 Statistika

ВРАЌАЊЕ НА ПРСТЕНОТ НА АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ ВО МАКЕДОНИЈА

Kreirano: 2013-05-04 Statistika

Petition to UNESCO - Against Discrimination of Macedonian Language

Kreirano: 2010-11-16 Statistika