Најпопуларни петиции во 2016 - Македонија

Na site vreminja | 24 časovi | 7 denovi | 30 denovi | Minatiot mesec | 12 месеци | Ovaa godina (2024) | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011

ДА СЕ УКИНИ ДОДАДЕНАТА МОЌ НА ПОТРОШЕНАТА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА 33

Kreirano: 2013-03-16 Statistika

ОТВОРЕНО ПИСМО НА ЕВРОПСКИТЕ ПИСАТЕЛИ

Kreirano: 2015-10-26 Statistika

Асфалтирање на патот до манастирот СВ.Петар и Павел во с.Брежани

Kreirano: 2013-04-28 Statistika

ПЕТИЦИЈА ЗА ИТНО РЕШАВАЊЕ НА ПРОБЛЕМОТ СО ЗАГАДУВАЊЕТО ВО ОПШТИНА БИТОЛА

Kreirano: 2015-12-11 Statistika

Марио Арангеловски да ја претставува Македонија на ESC 2017!

Kreirano: 2016-01-26 Statistika

ПЕТИЦИЈА ЗА ПРОМЕНА НА МАКЕДОНСКИОТ ЗАКОН ЗА ЗАШТИТА НА ЖИВОТНИТЕ

Kreirano: 2013-03-16 Statistika

promena na rabotno vreme za prznici vo Skopje citymall

Kreirano: 2016-12-15 Statistika

Bitola saka cist vozduh

Kreirano: 2014-09-04 Statistika

ВРАЌАЊЕ НА ПРСТЕНОТ НА АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ ВО МАКЕДОНИЈА

Kreirano: 2013-05-04 Statistika

ЗАЕДНО ПРОТИВ МАНИПУЛАЦИИТЕ СО ХРАНАТА!

Kreirano: 2013-03-08 Statistika

Петиција за заштита на обичниот граѓанин од презадолжувања

Kreirano: 2015-12-23 Statistika

Да се врати К-15 на телевизија

Kreirano: 2015-11-26 Statistika

DA FORMIRAME POLITICKA PARTIJA KOJA KE SE BORI ZA SOJUZ SO RUSIJA

Kreirano: 2015-06-03 Statistika

Ukinuvanje na eksterno testiranje

Kreirano: 2013-05-14 Statistika

АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ ДА ГО ОДБРАНИ СКОПЈЕ

Kreirano: 2013-04-09 Statistika

Барање од моторџиите во Македонија

Kreirano: 2011-09-29 Statistika

Petition to UNESCO - Against Discrimination of Macedonian Language

Kreirano: 2010-11-16 Statistika