Најпопуларни петиции во 2021 - Македонија

Na site vreminja | 24 časovi | 7 denovi | 30 denovi | Minatiot mesec | 12 месеци | Ovaa godina (2024) | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011

Sloboda za Pale Ilovska. 23 godisna devojka od Veles, koja borejkji se za zdiv, vo samoodbrana izvrsuva ubistvo.

Kreirano: 2021-09-30 Statistika

Продолжување на породилно отсуство поради зголемениот број на заразени, меѓу кои и деца

Kreirano: 2021-04-03 Statistika

Барање за вметнување на профилот семејнолог

Kreirano: 2021-05-27 Statistika

Стоп за понижувањата со Евровизија 2021

Kreirano: 2021-03-14 Statistika

РЕГИОНАЛНА ИНИЦИЈАТИВА НА ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ/КИ ЗА ПРИДОНЕС КОН МИРОТ И СТАБИЛНОСТА

Kreirano: 2021-09-13 Statistika

Иницијатива за признавање на македонските возачки дозволи во Шведска

Kreirano: 2018-12-02 Statistika

„Размислуваме зелено, делуваме одговорно“ - за спас на Демиркаписка Клисура

Kreirano: 2021-07-12 Statistika

Петиција за признавање на висока медицинска школа

Kreirano: 2021-04-18 Statistika

Петиција за обезбедување настава по изборниот предмет Психологија на личен развој

Kreirano: 2021-02-24 Statistika

Петиција против најавениот концепт за основно образование од страна на МОН и против маргинализација на предметот Историја.

Kreirano: 2020-12-17 Statistika

DISKVALIFIKACIJA MAJE MARINKOVIĆ ZBOG FIZIČKOG NASILJA

Kreirano: 2021-04-12 Statistika

ПЕТИЦИЈА ЗА ЗАДРЖУВАЊЕ НА ИМЕТО НА УЛИЦАТА АЛИЈА АВДОВИЌ ВО ОПШТИНА ГАЗИБАБА-СКОПЈЕ

Kreirano: 2021-04-05 Statistika

Voda Za Site/Ujë për të gjithë

Kreirano: 2021-04-09 Statistika

Иницијатива за инсталирање на оптика во Општина Валандово

Kreirano: 2021-03-30 Statistika

Хемиска кастрација на силувачи и педофили во Македонија

Kreirano: 2021-07-12 Statistika

УЧЕБНИЦИ МОРА ДА ИМА

Kreirano: 2021-04-22 Statistika

Pravo na identitet

Kreirano: 2020-11-24 Statistika

Стоп за евровизија и понижувањето/Stop for eurovision and humiliation

Kreirano: 2021-03-15 Statistika

Крај за незаконска узурпација на тротоарите во Битола

Kreirano: 2021-06-25 Statistika

STOP ZA 5G

Kreirano: 2020-03-26 Statistika