Петиција за признавање на висока медицинска школа

Петицијата е потребна за да се допринесе за признавање на високата медицинска школа и со тоа да се овозможи да ја земаме заслужената плата и остварување на нашите права


Сестри и техничари со висока медицинска школа    Kontaktiraj go avtorot na peticijata

Potpiši ja ovaa Peticija

By signing, I authorize Сестри и техничари со висока медицинска школа to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ORPaid advertising

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...