Najnovi Peticii

Петиција за измени во програмите по англиски јазик во основно обр. и одобрување учебници

264 Kreirano: 2024-07-06 Statistika

Можност за трансформирање на работен однос на наставници по Ликовно и Музичко образование

105 Kreirano: 2024-07-01 Statistika

ЗАКОНСКО ЗАБРАНУВАЊЕ НА ПРОДАЖБАТА НА ОТРОВИ КОИ ШТЕТАТ НА КУЧИЊАТА

48 Kreirano: 2023-11-13 Statistika

Враќање на контињерите во ДРУГОВО

5 Kreirano: 2023-11-05 Statistika

Изградба на парк за кучиња во општина Гевгелија

23 Kreirano: 2023-06-13 Statistika

Да се обнови курсот за медицинска сестра за вонредни ученици

14 Kreirano: 2023-05-15 Statistika

Банирајте го ТИК ТОК во Македонија

138 Kreirano: 2023-05-05 Statistika

Дневен престој за деца од прво до петто одделение во Неготино

108 Kreirano: 2023-04-30 Statistika

РЕФЕРЕНДУМ за граѓански Устав на Македонија

144 Kreirano: 2023-02-06 Statistika

Доизградба и ставање во функција на детската градинка во населбата Точила -Прилеп

49 Kreirano: 2023-01-24 Statistika

Признавање на високото образование и специјализации на медицински сестри, техничари, акушерки, лаборанти, радиолошки техничари физиотерапевти

101 Kreirano: 2022-10-14 Statistika

Петиција за поддршка на Др.Бобан Вучевски

1715 Kreirano: 2022-09-08 Statistika

Лазороските ЛИВАДИ СО НАРЦИСИ СЕ СООЧЕНИ СО СТРАШНА ЗАКАНА ЗА НИВНО УНИШТУВАЊЕ

296 Kreirano: 2022-07-21 Statistika

Петиција за Спас на Глупчо и Мара од ЈП. Лајка

545 Kreirano: 2022-03-19 Statistika

Иницијатива за возачи на шлепери и автобуси за пријавена ставка на 24000ден.

11 Kreirano: 2022-03-16 Statistika

Иницијатива за возачи за бенифициран стаж

14 Kreirano: 2022-03-16 Statistika

Одземање лиценца на "АМЕРИТ" за издавање Тахографски картички

51 Kreirano: 2022-03-01 Statistika

Inicijativa za Formiranje Crkovna Opshtina na MPCO-OA vo Stockholm

22 Kreirano: 2021-12-31 Statistika

Sloboda za Pale Ilovska. 23 godisna devojka od Veles, koja borejkji se za zdiv, vo samoodbrana izvrsuva ubistvo.

3425 Kreirano: 2021-09-30 Statistika

РЕГИОНАЛНА ИНИЦИЈАТИВА НА ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ/КИ ЗА ПРИДОНЕС КОН МИРОТ И СТАБИЛНОСТА

462 Kreirano: 2021-09-13 Statistika