Најпопуларни петиции во 2018 - Македонија

Na site vreminja | 24 časovi | 7 denovi | 30 denovi | Minatiot mesec | 12 месеци | Ovaa godina (2024) | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011

Иницијатива за признавање на македонските возачки дозволи во Шведска

Kreirano: 2018-12-02 Statistika

ИГРАЛИШТЕ ЗА ДЕЦА ВО КУМАНОВО

Kreirano: 2018-03-21 Statistika

ОТВОРЕНО ПИСМО НА ЕВРОПСКИТЕ ПИСАТЕЛИ

Kreirano: 2015-10-26 Statistika

ПЕТИЦИЈА ПРОТИВ "ПРЕДЛОГ ЗАКОНОТ ЗА УПОТРЕБА НА ЈАЗИЦИТЕ"

Kreirano: 2017-08-19 Statistika

Petition to UNESCO - Against Discrimination of Macedonian Language

Kreirano: 2010-11-16 Statistika

Фатиме Фетаи како предлог за Јавен Обвинител на Р.Македонија

Kreirano: 2017-06-08 Statistika

Петиција за заштита на обичниот граѓанин од презадолжувања

Kreirano: 2015-12-23 Statistika

Дело на Родољуб Анастасов во ентериерот на Жел. Станица-Скопје

Kreirano: 2014-09-29 Statistika