Најпопуларни петиции во 2012 - Македонија

Na site vreminja | 24 časovi | 7 denovi | 30 denovi | Minatiot mesec | 12 месеци | Ovaa godina (2024) | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011

И НИЕ СТУДЕНТИТЕ САКАМЕ БЕСПЛАТЕН ЈАВЕН ПРЕВОЗ !

Kreirano: 2012-10-20 Statistika

j

Kreirano: 2012-11-05 Statistika

Petition to UNESCO - Against Discrimination of Macedonian Language

Kreirano: 2010-11-16 Statistika

Барање од моторџиите во Македонија

Kreirano: 2011-09-29 Statistika

САКАМЕ ВО ДРАЧЕВО ДА СЕ ИЗГРАДИ СПОРТСКИ ЦЕНТАР

Kreirano: 2012-10-22 Statistika

Сакаме автобус 41 во 00:00 од Драчево!

Kreirano: 2012-11-27 Statistika

Potpisi se za ukinuvanje ili izmena na zakonite za vozaci pocetni

Kreirano: 2012-10-24 Statistika

БЕСПЛАТЕН ЈАВЕН ПРЕВОЗ ЗА СИТЕ ГРАЃАНИ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Kreirano: 2012-10-22 Statistika

против катастрофалниот квалитет на мрежата на ВИП операторот

Kreirano: 2012-11-06 Statistika

MotoGP vo Makedonija

Kreirano: 2011-03-28 Statistika