Најпопуларни петиции во 2017 - Македонија

Na site vreminja | 24 časovi | 7 denovi | 30 denovi | Minatiot mesec | 12 месеци | Ovaa godina (2024) | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011

Фатиме Фетаи како предлог за Јавен Обвинител на Р.Македонија

Kreirano: 2017-06-08 Statistika

PROMENA NA ZAKONOT ILI UKINUVANJE NA IZVRSITELITE POD HITNO.

Kreirano: 2017-06-09 Statistika

Флексибилно работно време од 07:00/09:00 - 15:00/17:00

Kreirano: 2017-06-22 Statistika

Петиција за враќање на Зорица Анастасовa на рабоно место неговател на воспитна група 3-4 во Клон 3 детска градинка Кочани

Kreirano: 2017-10-30 Statistika

ПЕТИЦИЈА ПРОТИВ "ПРЕДЛОГ ЗАКОНОТ ЗА УПОТРЕБА НА ЈАЗИЦИТЕ"

Kreirano: 2017-08-19 Statistika

Petition to UNESCO - Against Discrimination of Macedonian Language

Kreirano: 2010-11-16 Statistika

ОТВОРЕНО ПИСМО НА ЕВРОПСКИТЕ ПИСАТЕЛИ

Kreirano: 2015-10-26 Statistika

ПЕТИЦИЈА ДО ПРАТЕНИЦИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ

Kreirano: 2017-04-28 Statistika

Петиција за зачувување на посебноста на македонската нација

Kreirano: 2017-07-26 Statistika

Bitola saka cist vozduh

Kreirano: 2014-09-04 Statistika

ВРАЌАЊЕ НА ПРСТЕНОТ НА АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ ВО МАКЕДОНИЈА

Kreirano: 2013-05-04 Statistika

И НИЕ СТУДЕНТИТЕ САКАМЕ БЕСПЛАТЕН ЈАВЕН ПРЕВОЗ !

Kreirano: 2012-10-20 Statistika

ПЕТИЦИЈА ЗА ИТНО РЕШАВАЊЕ НА ПРОБЛЕМОТ СО ЗАГАДУВАЊЕТО ВО ОПШТИНА БИТОЛА

Kreirano: 2015-12-11 Statistika

Петиција за основање „Animal Police“ во Република Македонија!

Kreirano: 2015-01-16 Statistika

ДА СЕ УКИНИ ДОДАДЕНАТА МОЌ НА ПОТРОШЕНАТА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА 33

Kreirano: 2013-03-16 Statistika

ПЕТИЦИЈА ЗА ПРОМЕНА НА МАКЕДОНСКИОТ ЗАКОН ЗА ЗАШТИТА НА ЖИВОТНИТЕ

Kreirano: 2013-03-16 Statistika

Барање од моторџиите во Македонија

Kreirano: 2011-09-29 Statistika