Most popular petitions in 2020 - Македонија

Na site vreminja | 24 časovi | 7 denovi | 30 denovi | Minatiot mesec | 12 месеци | Ovaa godina (2024) | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011

STOP ZA 5G

Kreirano: 2020-03-26 Statistika

Иницијатива за признавање на македонските возачки дозволи во Шведска

Kreirano: 2018-12-02 Statistika

Петиција против најавениот концепт за основно образование од страна на МОН и против маргинализација на предметот Историја.

Kreirano: 2020-12-17 Statistika

Петиција за отварање на прифатилиште за бездомни животни на територија на Општина Гази Баба.

Kreirano: 2020-02-14 Statistika

Делокација на на карантинот од хотел Епинал во Битола

Kreirano: 2020-03-27 Statistika

Град Скопје и Општина Кисела Вода да го прошират опфатот на интервенција на паркот во населба 11 Октомври-бараки

Kreirano: 2020-07-04 Statistika

Гасификација на град Кочани

Kreirano: 2020-03-08 Statistika

24 часа ПОЛИЦИСКИ ЧАС 15 ДЕНА!!!

Kreirano: 2020-03-22 Statistika

Државни субвенции за заштитен штит од 5G

Kreirano: 2020-03-27 Statistika

За децата од населба Железничка Штип

Kreirano: 2020-07-26 Statistika

Pravo na identitet

Kreirano: 2020-11-24 Statistika

Diskvalifikacija Miljane Kulić

Kreirano: 2020-01-12 Statistika

НЕ сакаме COVID 19 и 5G во Битола

Kreirano: 2020-03-27 Statistika

ВРАЌАЊЕ НА ПРСТЕНОТ НА АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ ВО МАКЕДОНИЈА

Kreirano: 2013-05-04 Statistika

ПЕТИЦИЈА ЗА ПРОМЕНА НА МАКЕДОНСКИОТ ЗАКОН ЗА ЗАШТИТА НА ЖИВОТНИТЕ

Kreirano: 2013-03-16 Statistika

Биолошки родители и деца

Kreirano: 2020-11-24 Statistika

ОТВОРЕНО ПИСМО НА ЕВРОПСКИТЕ ПИСАТЕЛИ

Kreirano: 2015-10-26 Statistika

ДА СЕ УКИНИ ДОДАДЕНАТА МОЌ НА ПОТРОШЕНАТА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА 33

Kreirano: 2013-03-16 Statistika

Укинување на законот за возач почетник за возење после 23 часот

Kreirano: 2019-11-06 Statistika

Petition to UNESCO - Against Discrimination of Macedonian Language

Kreirano: 2010-11-16 Statistika