Most popular petitions in 2013 - Македонија

Na site vreminja | 24 časovi | 7 denovi | 30 denovi | Minatiot mesec | 12 месеци | Ovaa godina (2024) | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011

ДА СЕ УКИНЕ ЕКСТЕРНОТО ТЕСТИРАЊЕ ВО 2013

Kreirano: 2013-04-12 Statistika

ПЕТИЦИЈА ЗА ПРОМЕНА НА МАКЕДОНСКИОТ ЗАКОН ЗА ЗАШТИТА НА ЖИВОТНИТЕ

Kreirano: 2013-03-16 Statistika

И НИЕ СТУДЕНТИТЕ САКАМЕ БЕСПЛАТЕН ЈАВЕН ПРЕВОЗ !

Kreirano: 2012-10-20 Statistika

Стоп за сапунските серии!

Kreirano: 2013-02-12 Statistika

ДА СЕ УКИНИ ДОДАДЕНАТА МОЌ НА ПОТРОШЕНАТА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА 33

Kreirano: 2013-03-16 Statistika

АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ ДА ГО ОДБРАНИ СКОПЈЕ

Kreirano: 2013-04-09 Statistika

СЛОБОДА ЗА НОВИНАРОТ ТОМИСЛАВ КЕЖАРОВСКИ!

Kreirano: 2013-05-30 Statistika

ЗАЕДНО ПРОТИВ МАНИПУЛАЦИИТЕ СО ХРАНАТА!

Kreirano: 2013-03-08 Statistika

Асфалтирање на патот до манастирот СВ.Петар и Павел во с.Брежани

Kreirano: 2013-04-28 Statistika

Архитектонски Факултет да создаде литература на македонски јазик

Kreirano: 2013-11-04 Statistika

ВРАЌАЊЕ НА ПРСТЕНОТ НА АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ ВО МАКЕДОНИЈА

Kreirano: 2013-05-04 Statistika

Петиција за велосипедски патеки

Kreirano: 2013-06-07 Statistika

Асфалтирање на патот до манастирот Св.Никола во с.Сошани

Kreirano: 2013-05-13 Statistika

За подобри услови во државните градинки

Kreirano: 2013-02-14 Statistika

Prvi Street Workout park u Lozoviku

Kreirano: 2013-10-29 Statistika

Да се врати стариот возен ред на 8цата

Kreirano: 2013-04-09 Statistika

Petition to UNESCO - Against Discrimination of Macedonian Language

Kreirano: 2010-11-16 Statistika

Aсфалтен пат-Велес,Каратманово,Милино,Ѓуземелци,Кнежје,Св.Николе

Kreirano: 2013-05-04 Statistika

Барање од моторџиите во Македонија

Kreirano: 2011-09-29 Statistika

Ukinuvanje na eksterno testiranje

Kreirano: 2013-05-14 Statistika