Најпопуларни петиции во 2022 - Македонија

Na site vreminja | 24 časovi | 7 denovi | 30 denovi | Minatiot mesec | 12 месеци | Ovaa godina (2024) | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011

Петиција за поддршка на Др.Бобан Вучевски

Kreirano: 2022-09-08 Statistika

Петиција за Спас на Глупчо и Мара од ЈП. Лајка

Kreirano: 2022-03-19 Statistika

Иницијатива за признавање на македонските возачки дозволи во Шведска

Kreirano: 2018-12-02 Statistika

Лазороските ЛИВАДИ СО НАРЦИСИ СЕ СООЧЕНИ СО СТРАШНА ЗАКАНА ЗА НИВНО УНИШТУВАЊЕ

Kreirano: 2022-07-21 Statistika

Признавање на високото образование и специјализации на медицински сестри, техничари, акушерки, лаборанти, радиолошки техничари физиотерапевти

Kreirano: 2022-10-14 Statistika

Одземање лиценца на "АМЕРИТ" за издавање Тахографски картички

Kreirano: 2022-03-01 Statistika

Inicijativa za Formiranje Crkovna Opshtina na MPCO-OA vo Stockholm

Kreirano: 2021-12-31 Statistika

Иницијатива за возачи за бенифициран стаж

Kreirano: 2022-03-16 Statistika

Sloboda za Pale Ilovska. 23 godisna devojka od Veles, koja borejkji se za zdiv, vo samoodbrana izvrsuva ubistvo.

Kreirano: 2021-09-30 Statistika

Иницијатива за возачи на шлепери и автобуси за пријавена ставка на 24000ден.

Kreirano: 2022-03-16 Statistika

Петиција за признавање на висока медицинска школа

Kreirano: 2021-04-18 Statistika

Продолжување на породилно отсуство поради зголемениот број на заразени, меѓу кои и деца

Kreirano: 2021-04-03 Statistika

Стоп за понижувањата со Евровизија 2021

Kreirano: 2021-03-14 Statistika

Барање за вметнување на профилот семејнолог

Kreirano: 2021-05-27 Statistika

Хемиска кастрација на силувачи и педофили во Македонија

Kreirano: 2021-07-12 Statistika

Pravo na identitet

Kreirano: 2020-11-24 Statistika