Најпопуларни петиции во 2015 - Македонија

Na site vreminja | 24 časovi | 7 denovi | 30 denovi | Minatiot mesec | 12 месеци | Ovaa godina (2024) | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011

ОТВОРЕНО ПИСМО НА ЕВРОПСКИТЕ ПИСАТЕЛИ

Kreirano: 2015-10-26 Statistika

ПЕТИЦИЈА ЗА ИТНО РЕШАВАЊЕ НА ПРОБЛЕМОТ СО ЗАГАДУВАЊЕТО ВО ОПШТИНА БИТОЛА

Kreirano: 2015-12-11 Statistika

Да се врати К-15 на телевизија

Kreirano: 2015-11-26 Statistika

За Ново и модерно ОУ во населба Хиподром

Kreirano: 2015-11-22 Statistika

ПЕТИЦИЈА: НЕ ЗА ЧЕЛИЧАРНИЦА ВО ПРОБИШТИП

Kreirano: 2014-11-09 Statistika

ДА СЕ УКИНИ ДОДАДЕНАТА МОЌ НА ПОТРОШЕНАТА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА 33

Kreirano: 2013-03-16 Statistika

Петиција за заштита на обичниот граѓанин од презадолжувања

Kreirano: 2015-12-23 Statistika

DA FORMIRAME POLITICKA PARTIJA KOJA KE SE BORI ZA SOJUZ SO RUSIJA

Kreirano: 2015-06-03 Statistika

Петиција за основање „Animal Police“ во Република Македонија!

Kreirano: 2015-01-16 Statistika

Bitola saka cist vozduh

Kreirano: 2014-09-04 Statistika

Дело на Родољуб Анастасов во ентериерот на Жел. Станица-Скопје

Kreirano: 2014-09-29 Statistika

ПЕТИЦИЈА ЗА ПРОМЕНА НА МАКЕДОНСКИОТ ЗАКОН ЗА ЗАШТИТА НА ЖИВОТНИТЕ

Kreirano: 2013-03-16 Statistika

Стоп за сапунските серии!

Kreirano: 2013-02-12 Statistika

ВРАЌАЊЕ НА ПРСТЕНОТ НА АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ ВО МАКЕДОНИЈА

Kreirano: 2013-05-04 Statistika

ДА СЕ УКИНЕ ЕКСТЕРНОТО ТЕСТИРАЊЕ ВО 2013

Kreirano: 2013-04-12 Statistika

И НИЕ СТУДЕНТИТЕ САКАМЕ БЕСПЛАТЕН ЈАВЕН ПРЕВОЗ !

Kreirano: 2012-10-20 Statistika

Против дискриминација во училиштата !

Kreirano: 2014-11-11 Statistika

PETICIJA PROTIV FABRIKA ZA AKUMULATORI TOPILNICA PROBISTIP

Kreirano: 2014-11-10 Statistika

ЗАЕДНО ПРОТИВ МАНИПУЛАЦИИТЕ СО ХРАНАТА!

Kreirano: 2013-03-08 Statistika