Most popular petitions this year

Na site vreminja | 24 časovi | 7 denovi | 30 denovi | Minatiot mesec | 12 months | Ovaa godina (2023) | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011

РЕФЕРЕНДУМ за граѓански Устав на Македонија

Kreirano: 2023-02-06 Statistika

Доизградба и ставање во функција на детската градинка во населбата Точила -Прилеп

Kreirano: 2023-01-24 Statistika

Барање за вметнување на профилот семејнолог

Kreirano: 2021-05-27 Statistika

Петиција за поддршка на Др.Бобан Вучевски

Kreirano: 2022-09-08 Statistika

Иницијатива за признавање на македонските возачки дозволи во Шведска

Kreirano: 2018-12-02 Statistika

STOP ZA 5G

Kreirano: 2020-03-26 Statistika