ПЕТИЦИЈА ДО ПРАТЕНИЦИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ

 

ПЕТИЦИЈА ДО ПРАТЕНИЦИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ

 

Ние народот ве повеикуваме да се дистанцирате од фамилијарната мафијашка структура во вашата партија. Мијалков и неговиот братучед што беше премиер премногу ги закрвавија рацете за сеуште да бидете неми и слепи кон сето тоа. Затоа ве повикуаме јавно, недвосмислено да се дистанцирате од овие монструми и окрутни криминалци. Ако се плашите ние ви ја нудиме нашата заштита, имаме искуство 11 години се бориме со тие пореметени будали и ќе ве заштитиме и вас и вашите. 


Игор Горан Ѓорѓиевски    Kontaktiraj go avtorot na peticijata