Доизградба и ставање во функција на детската градинка во населбата Точила -Прилеп

 

Првото_лого_за_проектот1.jpg

      Петиција за доизградба и ставање во функција на детската градинка во населбата Точила - Прилеп како (двојно) политичко ветување на носителите на одлуки во Општина Прилеп! 
    
  • Ќе се реши деценискиот проблем од недостиг на згрижувачки капацитети во ЈОУДГ „Наша иднина“ - Прилеп за децата од предшколска возраст 
  • Ќе нема листа на чекање за упис во јавната општинска установа детски градинки
  • Ќе се намали бројот на деца во групите и ќе се подобри квалитетот на воспитно образовниот процес во детските градинки
 
Мобилизирање на локалната заедница за поголема транспаретност и отчетност на носителите на одлуки во процедурите и одлуките за реализација на ветениот проект! 
 
gradinka_tocila.jpg
Активностите се дел од проектот „Поддршка на изборни реформи” на Владата на Швајцарија, имплементиран од Меѓународната фондација за изборни системи (ИФЕС). Искажаните ставови, мислења и содржини на овие активности не мора да ги отсликуваат ставовите на донаторот, проектот или имплементаторот #CHinMK 
logo_za_proektot.jpg   

 

 
 

Мултимедиа Прес Прилеп    Kontaktiraj go avtorot na peticijata

Potpiši ja ovaa Peticija

Со потпишување прифаќам дека Мултимедиа Прес Прилеп ќе има можност да ја види целата информација што ја обезбедувам во овој формулар.

We will not display your email address publicly online.

We will not display your email address publicly online.


I give consent to process the information I provide on this form for the following purposes:
Paid advertising

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...