Иницијатива за инсталирање на оптика во Општина Валандово

Почитувани сограѓани, оваа иницијатива е отворена за собирање на потписи за подобрување на квалитетот на интернетот и телевизијата од Телеком. Доколку и вие имате проблеми со ова, ве молам потпишете со цел да собереме што повеќе потписи за да се инсталира оптика во Општина Валандово.


Ристе Атанасов    Kontaktiraj go avtorot na peticijata

Potpiši ja ovaa Peticija

Со потпишување прифаќам дека Ристе Атанасов ќе има можност да ја види целата информација што ја обезбедувам во овој формулар.


Давам согласност да се обработуваат информациите што ги давам во оваа форма за следниве цели:
Платено рекламирање

We will advertise this petition to 3000 people.

Дознај повеќе...