ПЕТИЦИЈА: НЕ ЗА ЧЕЛИЧАРНИЦА ВО ПРОБИШТИП

Kontaktiraj go avtorot na peticijata

Што ќе превземе следно Општината?

2014-11-10 14:56:19

Општината Пробиштип откако без согласност на народот ја отпочна постапката и објави на својата веб страница документ за изградба на Челичарница, бараме да знаеме што се случува. Еве на овој линк може тоа да го видите http://probistip.gov.mk/.../09/Izvestuvanje-za-namera.pdf

Што ќе прави следно општината ?

Сите на улица да го прашаме Градоначалникот за ова.


Иницијативен Одбор за спас на ПробиштипСподели ја оваа петиција

Помогнете оваа петиција да достигне повеќе потписи.

Како да промовирате петиција?

  • Споделете ја петицијата на вашиот Facebook ѕид и во групите поврзани со темата на вашата петиција.
  • Контактирај ги твоите пријатели
    1. Напишете порака каде што објаснувате зошто ја потпишавте оваа петиција, бидејќи луѓето имаат поголема веројатност да ја потпишат ако разберат колку е важна темата.
    2. Копирајте ја и залепете ја веб-адресата од петицијата во вашата порака.
    3. Испратете ја пораката преку е-пошта, СМС порака, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram и LinkedIn.