MotoGP vo Makedonija

Kontaktiraj go avtorot na peticijata

Ovaa tema na diskusija e avtomatski kreirana od peticijata MotoGP vo Makedonija.


Gostin

#1

2011-03-28 22:38

''
thetetoo
Gostin

#2

2011-03-29 00:46

Шо муабет е овај!?!?...плати карта на кондуктерот и трчај по автобусот!?!?...зошто ги купувале ако немаат намера да ги прикажуваат или се -„ИДИЈОТИ па се изживуваат“!?!?
Vera
Gostin

#3

2011-03-30 22:57

Lets help sport get closer to the young people.