ДА СЕ УКИНЕ ЕКСТЕРНОТО ТЕСТИРАЊЕ ВО 2013
Kontaktiraj go avtorot na peticijata
Drugite da se zasramat, zarem ne gi interesira eksternoto perenje na mozoci
Re:
Колку што имам разбрано, но не мора да значи дека е точно, тој родител што нема да си го прати детето на ниеден од трите круга за тестирање, ќе плати 300 евра казна. Но тоа може да се само и шпекулации, не ме држете за збор.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: Eksterno testiranje
#6: Teacher - Re: Eksterno testiranje
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Veke postoi polaganje na matura, togas zosto e ova testiranje? I studenti da se , pa ne odgovaraat na cel materijal naednas,Da ne im go oteznuvame detstvoto i pubertetot so nepotrebni angazmani.
Re: Ako mozat poslabite....
#10: - Ako mozat poslabite "da pogodat", neka "pogodat" i pojakite! Ili ne mozat zatoa sto dobivaat dobri ocenki po site osnovi osven po znaenje. Imam vpecatok deka naduenite petkasi se najuplaseni.
Re:
Dali e tocno deka protestot e otkazan ?
Re:
osven lizenje gaz (izvini na izrazov) druga zasluga za poklon na ocenka ne postoi. :D
Re:
Можеби има наставници кои ги следат учениците преку цела учебна година... и секоја чест за нив...
И навистина треба да се почитуваат нивните сугестии и ставови во врска со ова...
Но има и такви кои што не им ги знаат имињата на учениците...
За пример е еден наставник по физичко воспитание во едно училиште од Тетово... кој не одржал ниту еден час како што треба... а сега неколку дена пред екстерново ги тера учениците да прават склекови, вежби,... дома сами да се мерат (висина, тежина, обим...) само за да ги пополни податоците кои бил должен да ги води преку цела година...
Ете... за жал... такви наставници се најгласни против екстерното...
А по начинот на кој го напишавте коментарот...`Caps Lock`...
Вие сте меѓу најгласните тука... ;)
| This discussion has been closed. |