Фатиме Фетаи како предлог за Јавен Обвинител на Р.Македонија

Komentari

#3

Odlicen poznavac na pravoto .
Najdobrata od ovaa fela

(Kicevo, 2017-06-08)

#7

A justice for all!

(Gostivar, 2017-06-08)

#11

Veruvam vo nea.Vistinska carica.

(Ohrid, 2017-06-08)

#21

Ja sakam pravdata i Makedonija

(Praga, 2017-06-08)

#22

Because...She is the best!!!

(Veles, 2017-06-08)

#23

Top woman for the job

(London, 2017-06-08)

#32

Zatoa shto e najdobra

(Prilep, 2017-06-08)

#41

mislam deka ima kapacitet, moralen integritet, da odgovori na funkcijata

(Skopje, 2017-06-08)

#49

Зашто ја бива бре за ЈО!

(Skopje, 2017-06-08)

#51

Se soglasuvam

(Skopje, 2017-06-08)

#72

Затоа што Фатиме Фетаи плени со својата непоколебливост, решителност, знаење и затоа што треба младите да добиваат се повеќе раководдни места за да покажат како треба.

(Прилеп, 2017-06-08)

#73

Фатиме ми делува енергична, многу посветена на нејзината работа и најверојатно доста компетентна.

(Gostivar, 2017-06-08)

#114

Imeno...najdobra

(kavadarci, 2017-06-08)

#128

Време во Макеоднија да се сменат некои работи на подобро

(Skopje, 2017-06-08)

#148

Za cesnost i pravicnost!

(Skopje, 2017-06-08)

#165

Pravdata I slovoto na pravoto PRED SE!!!

(Skopje , 2017-06-08)

#186

Да избереме стручност, професионалност наспроти партиска сервилност.

(Струмица, 2017-06-08)

#192

Vistinskata za Makedonija kakva sto zasluzuvame.

(Gostivar, 2017-06-08)

#199

Smetam deka e kompetentna za ovaa pozicija.

(Skopje, 2017-06-08)