За изградба на спортска сала во ОУ”Св.Кирил И Методиј” Битола

Komentari

#12

Пеце Чалески

Пеце Чалески (Битола, 2019-11-04)

#26

За нашите деца

Jasna Nikolovska (Битола, 2019-11-05)

#42

My children are going to school there

Gordana Dimitrovska (Bitola, 2019-11-05)

#62

Се потпишвам на петицијата оти преку цело 8мо и 9то одд кога учев во Елпида Караманди, салата беше уништена и немавме фзо ко шо треба. Тоа е час за релаксација и одмор од цел стрес кој го добиваме во училниците, па да се нема сала за да се изведи е многу лошо. Затоа сметам дека секој треба да има можност барем два пати неделно физички да се надградува во неговото образование.

Jana Andreevska (Bitola, 2019-11-05)

#63

21 vek uste nema uslovi!

Pavlina Vasilevska (BITOLA , 2019-11-05)

#80

Соглсен

Миле Спировски (Битола, 2019-11-06)

#88

За децата се работи!

Васко Хаџиев (Битола, 2019-11-06)

#108

Za nasite, za vasite, za site deca....

Vidanka Hadzieva (Bitola, 2019-11-07)

#109

Za nasite deca, za nasiot grad❤

Biljana Vangelovska (Bitola, 2019-11-07)

#113

Ni treba salaaa

Vanja Zlatevski (Bitola, 2019-11-08)

#130

E za sramota ova vo 21 vek😡

Natasa Lozanovska (bitola, 2019-11-09)

#132

Vo koj vek ziveeme...mizerija

Goce Lazarovski (Bitola , 2019-11-10)

#151

Се потпишувам затоа што постариот син ми учи во ОУ"Кирил и Методиј",а наредна година и помалиот ќе учи исто таму и се надевам дека ќе добијат основни услови за реализација на часовите по физичко образование,предмет кој е еден од најважните според мене

Александар Грујовски (Битола, 2019-11-27)Paid advertising

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...