Петиција за отварање на прифатилиште за бездомни животни на територија на Општина Гази Баба.

Komentari

#3

Se grizam za zivotnite

Olivera Stojanovska (skopje, 2020-02-14)

#7

Како голем љубител на животните, ќе бидам искрена на кучињата, верувам дека секое животинче заслужува топло катче и оброк. Верувам во оваа идеја, бидејќи потекнува од човек кој е голем вљубеник во животните и борец за нивните права.

Ана Антоновска (Скопје, 2020-02-14)

#9

Во секоја општина би требало да има... петицијата да беше за сите поголеми општини... да се ужива во убавината на даровите на Природата... да има радост, а не повредени чувства на оние кои имаат очи и срце и за другиот... бидејќи, ставот кон животните и воопшто кон оние кои зависат од нас говори за човештината и нејзината значајна улога, постоење или отсутност на истата... сеедно

Zanna Lily (Скопје, 2020-02-14)

#35

Sanjag

Sanja Gjorgjievska (Skopje, 2020-02-15)

#103

Potpiisuvam

Snezana Veljanovska (Bitola, 2020-02-17)

#107

Bidejki ziveam vo toj grad i ne gledam drug nacin kako da vlijaam na toa prasanje.

Kristijan Todorovski (Dortmund, 2020-02-17)

#113

So cel da im se obezbedat normalni uslovi za zivot na bezdomnite zivotni i da se namali torturata vrs niv.

Mimoza Dürr (Skopje, 2020-02-17)

#119

Ogorcena od bescustvoto na vlastite od dvete partii prema bezdomnite zivotni, kucinja , macinja, ptici..

Natasa Markovska Vasilevska (Skoje, 2020-02-17)

#124

/

Marija Novitovic (Skopje, 2020-02-17)

#131

Oti ko vid potfrlivme, zatoa...

Anastasija Atanasoska (Krusevo, 2020-02-17)

#133

Sekako zivotnite treba da se tretiraat na nacin na koj im dolikuva,toa e zivo sustestvo koe saka griza i ljubov.Ne e vo red da setaat po ulici da baraat hrana i da se smrznuvaat.

Stefanija Dueva (Skopje, 2020-02-17)

#135

Изработка на кукарки за бездомни и напуштени мачки и кучиња бесплатна изработка од моја страна ваше е само материјалот за изработка на кукарките да го доставите на мојата адреса,контакт тел 075376512

Кирил Јовчевски (Скопје, 2020-02-17)

#168

Bezdomnite zivotni ne se opasnost za nas lugeto naprotiv nie sme opasnost za niv.

Bediha Maceva (Skopje, 2020-02-17)

#176

bidejki e poveke od potrebno

marjan spasovski (skopje, 2020-02-18)

#191

Love

Јадранка Спасова (Скопје, 2020-02-26)Paid advertising

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...