Петиција против најавениот концепт за основно образование од страна на МОН и против маргинализација на предметот Историја.

Komentari

#106

Sramota za Makedonija i aram na politicarite koj sto neznaat nisto od Istorijata i se pravat da je prodadat kako jarod.

Ilija Konzulov (Radovis, 2020-12-17)

#108

Не смееме да дозволиме децата да не си ги знаат корените, предците. Никаде во светот нема држава што не ја изучува сопствената и светската историја. Преседан и срам е оваа реформа. Не смее да се дозволи да помине. Сѐ ни земаа, сѐ ни продадоа!

Верица Анѓушева (Велес, 2020-12-17)

#119

Likovno obrazovanie

Armend Imeri (Tetovo, 2020-12-17)

#157

Не за убивање на уметноста и скратување на часовите на наставниците по ликовно одделение и креативно осакатување на следните генерации.

Д Т (Кратово, 2020-12-17)

#189

Македонија е историјата

Irena Pavloska (Скопје , 2020-12-17)Paid advertising

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...