Град Скопје и Општина Кисела Вода да го прошират опфатот на интервенција на паркот во населба 11 Октомври-бараки

Statistika

DatePotpisi
2020-12-01 1
2020-10-20 1
2020-10-02 1
2020-09-18 1
2020-08-11 1
2020-08-03 1
2020-08-01 2
2020-07-30 2
2020-07-21 5
2020-07-20 1
2020-07-17 2
2020-07-16 4
2020-07-15 24
2020-07-13 1
2020-07-11 1
2020-07-10 2
2020-07-09 8
2020-07-08 2
2020-07-07 5
2020-07-06 10
2020-07-05 18
2020-07-04 19Paid advertising

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...