ПЕТИЦИЈА ЗА ЗАДРЖУВАЊЕ НА ИМЕТО НА УЛИЦАТА АЛИЈА АВДОВИЌ ВО ОПШТИНА ГАЗИБАБА-СКОПЈЕ

Statistika

DatePotpisi
2021-04-10 1
2021-04-08 10
2021-04-07 7
2021-04-06 3
2021-04-05 32Paid advertising

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...