Стоп за сапунските серии!
Kontaktiraj go avtorot na peticijata
Re:
tv mediumite ne se samo sredstvo za odmaranje tv mediumite se sredstvo za sozdavanje na javno mislenje i kultura! si slusnal za propaganda i nejzinata mok. Ako amerikancite televizijata ja smetaa samo za zabava tesko niv!
ТВ серии
Re: ТВ серии
#6: Илија Василевски - ТВ серии
super , mozete li da ni ispratite link?
Ve pozdravuvam
Ве поддржувам без резерва.
Daj Boze da uspeete da ja postignete celta zasto situacijata e navistina alarmantna .....
Lugeto zaboravija sto e dokumentaren film :-( BRAVO za peticijata!
Предлагам на иницијаторите да преземат дополнителни активности за рекламирање на оваа петиција, моментално многу малку луѓе знаат дека постои.
во целост Ве подржувам и сакам почесто да се јавувате и давате Ваше мислење, како и да соработуваме заеднички.Кај нас , во Крива Паланка, немаме за жал сеуште Здружение на психолози.Доколку сте отворени за соработка, и сакате да комуницираме, мојот меил е [email protected], а името Марина.Поздрав и само така напред и продолжете, секогаш ќе имате подршка.Поздрав
Марина Крива Паланка
Ако чекаме на интернет петиција да го решиме ова прашање свршивме работа. Не хејтам, ја потпишав петицијата, и почит за тоа дека некој конечно нешто смрче, ама дечки ни треба многу повеќе, за почеток, протест пред сител и канал 5, тие се трујачите со турски серии, другиве се трпат.
Ај со среќа за доброто на сите нас!
Лирика во сапуница
лисјата паѓаат", се слушаше "плачот на виолината" и таму на "имотот на
дамата" беше заробена робинката "Бандини", која рече "збогум засекогаш"
на "љубовта и омразата", но дојдoа "малата невеста" и "Ѓумуш" и ја
ослободија и таа им рече да бидат внимателни, бидејќи... секогаш постои
"горка љубов"
глупа петиција
Направете петиција да се забрани алкохолот да се продава, цигарите, храната богата со хемикалии и отрови и многу други нешта поштетни за човековото здравје.
оставете ги сериите нека си ги гледаат тие што сакаат!
за вкусовите не се коментари нели??
кому му сметаат сериите нека смени канал.
никој со пиштол на глава не Ве присилува да ги гледате!
барем денес имаме голем избор на телевизиски канали.
| This discussion has been closed. |