„Размислуваме зелено, делуваме одговорно“ - за спас на Демиркаписка Клисура

Политика за приватност за петицијата "„Размислуваме зелено, делуваме одговорно“ - за спас на Демиркаписка Клисура"

Контролор на податоци

Здружение Спортски Клуб „Клисура“ Демир Капија

Kontaktiraj go avtorot na peticijata

Kontaktiraj go avtorot na peticijata

Промени во нашата политика за приватност

Нашата политика за приватност може да биде ажурирана од време на време. Ве препорачуваме периодично да ја прегледувате.

Како ги обработувате моите лични податоци кога потпишувам петиција или ја уредувам мојата потпис?

Кои лични податоци ги обработувате за мене и како ги собирате?

 • Лични податоци што ги обезбедувате самостојно
  • Ime
  • Prezime
  • Država
  • Email (adresa)
  • Телефонски број

Која е правната основа и кои се целите за обработка на моите лични податоци?

 • Вашата согласност за овие цели:
  • Јавно да се прикаже името, градот, државата и коментарот на потписникот на страницата со потписи.
  • Да го информираме потпишувачот за напредокот на петицијата преку испраќање електронски пораки.
  • Да се предаде информацијата обезбедена од потписникот на носителите на одлуки.

Кога обработката на вашите лични податоци е заснована на ваша согласност, вие имате право да ја отповикате вашата согласност во било кое време.

Колку долго ќе ги чувате моите лични податоци?

Обработувачи на податоци

 • Peticijaonline.com (Petitions24 Oy) provides the technical platform to host the petition and processes the information the signatories have provided on our instructions. Privacy policy of Peticijaonline.com.

Права на субјектот на податоци

 • Право на добивање информации за обработката на нивните лични податоци
 • Право на пристап до нивните податоци
 • Право на исправка на нивните податоци
 • Право на бришење на нивните податоци и да бидат заборавени
 • Право на ограничување на обработката на нивните податоци
 • Право на преносливост на податоците
 • Право на приговор на обработката на нивните податоци
 • Право да не биде предмет на одлука која се заснова само на автоматска обработка