Стоп за понижувањата со Евровизија 2021

Komentari

#29

Навредлив е настапот

Слаѓана Петровска (Куманово, 2021-03-15)

#41

Умоболните северџгани треба да се пратат у лудница а не на Евровизија

Александар Трајчевски (Виница, 2021-03-15)

#42

Евровизија е платформа за ширење политичка пропаганда затскриена зад музички настан. Доста беше понижување!

Aна Дукоска (Охрид, 2021-03-15)

#46

Не сакам нашите народни пари да се трошат за ликови како василчо да одат на евровизија!

Александар Митровски (Скопје , 2021-03-15)

#51

Од кога тоа Евровизија е натпревар на песна? Јас ќе ти дадам толку, ти ќе ми дадеш онолку. Трговија со шолитиќки цели. За тоа како се бираат кај нас да не зборуваме. Од избор на ликови како Замара на која и беше без везе наместо одење наместо одење на евровизија да се купат болнички комбиња, па до овој гордиот бугарин. Северџанчиња недоквакани. Ако тоа е достоинствен начин на претставување на една држава тогаш што не е?

Зоран Велинов (Виница, 2021-03-15)

#65

Да не правиме пези низ европа и да спречиме уште еден срам

Pero Sinadinovski (Delchevo, 2021-03-15)

#78

Република Македонија може да ја престатува само Македонец или Македонка на интернационални настани.

Maja Georgiev (Скопје, 2021-03-15)

#80

затоа што ја понижи и навреди цела држава а и фер е сам да се одкажи

Трајче Анаќиевски (Битола, 2021-03-15)

#90

Because this man is not represent my country like he needs to do

Margarita Trajkovska - Bogojevska (Skopje, 2021-03-15)

#98

MAKEDONIJA VO DUSATA

Gligor Jauleski (Struga, 2021-03-15)

#106

Zaludno trošenje na pari, a i nemo počit kon državata što go ispraka

goce georgiev (Črnomelj, 2021-03-15)

#119

Nema smisla ova

Nikola Peshevski (Skopje, 2021-03-15)

#129

Бидејќи не понижува како нација.
Тој наместо да е горд и со гордост да е представува Македонија прави спот пред случајно измешани бои на уметничката постава,па потоа да има интервју и да се гордее со државјанство на друга држава?која не заслужува ни името да и се спомне.
Брука невидена мизерија е дно.

Горан Тодороски (Охрид, 2021-03-15)

#144

Тоа е предавство

Zoran Jovkovski (Valletta, 2021-03-15)

#146

Спотот и изјавата на изведувачот ме тераат да се чувствувам засрамен доколку тие би ја претставувале Македонија

Stefan Nocheski (Skopje , 2021-03-15)Платено рекламирање

We will advertise this petition to 3000 people.

Дознај повеќе...