Most popular petitions in 2020 - Македонија

Na site vreminja | 24 časovi | 7 denovi | 30 denovi | Minatiot mesec | 12 months | Ovaa godina (2023) | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011

Флексибилно работно време од 07:00/09:00 - 15:00/17:00

Kreirano: 2017-06-22 Statistika

Да се врати К-15 на телевизија

Kreirano: 2015-11-26 Statistika

ПЕТИЦИЈА ПРОТИВ "ПРЕДЛОГ ЗАКОНОТ ЗА УПОТРЕБА НА ЈАЗИЦИТЕ"

Kreirano: 2017-08-19 Statistika

Петиција за основање „Animal Police“ во Република Македонија!

Kreirano: 2015-01-16 Statistika

За подобри услови во државните градинки

Kreirano: 2013-02-14 Statistika