Most popular petitions in 2013 - Македонија

Na site vreminja | 24 časovi | 7 denovi | 30 denovi | Minatiot mesec | 12 months | Ovaa godina (2023) | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011

СТОП ЗА УНИШТУВАЊЕ НА ЗЕЛЕНИЛОТO ВО ВЛАЕ !!!

Kreirano: 2013-05-14 Statistika

против катастрофалниот квалитет на мрежата на ВИП операторот

Kreirano: 2012-11-06 Statistika

DA SE VRATI VTORATA EVTINA TARIFA NA STRUJATA

Kreirano: 2013-05-11 Statistika

Сакаме автобус 41 во 00:00 од Драчево!

Kreirano: 2012-11-27 Statistika

БЕСПЛАТЕН ЈАВЕН ПРЕВОЗ ЗА СИТЕ ГРАЃАНИ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Kreirano: 2012-10-22 Statistika

Potpisi se za ukinuvanje ili izmena na zakonite za vozaci pocetni

Kreirano: 2012-10-24 Statistika

Стоп за екстерното тестирање

Kreirano: 2013-05-22 Statistika

САКАМЕ ВО ДРАЧЕВО ДА СЕ ИЗГРАДИ СПОРТСКИ ЦЕНТАР

Kreirano: 2012-10-22 Statistika

MotoGP vo Makedonija

Kreirano: 2011-03-28 Statistika