Most popular petitions in 2021 - Македонија

Na site vreminja | 24 časovi | 7 denovi | 30 denovi | Minatiot mesec | 12 months | Ovaa godina (2023) | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011

Петиција за отварање на прифатилиште за бездомни животни на територија на Општина Гази Баба.

Kreirano: 2020-02-14 Statistika

Укинување на законот за возач почетник за возење после 23 часот

Kreirano: 2019-11-06 Statistika

Биолошки родители и деца

Kreirano: 2020-11-24 Statistika

Diskvalifikacija Miljane Kulić

Kreirano: 2020-01-12 Statistika