Najnovi Peticii

Aсфалтен пат-Велес,Каратманово,Милино,Ѓуземелци,Кнежје,Св.Николе

32 Kreirano: 2013-05-04 Statistika

ВРАЌАЊЕ НА ПРСТЕНОТ НА АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ ВО МАКЕДОНИЈА

202 Kreirano: 2013-05-04 Statistika

Асфалтирање на патот до манастирот СВ.Петар и Павел во с.Брежани

247 Kreirano: 2013-04-28 Statistika

ДА СЕ УКИНЕ ЕКСТЕРНОТО ТЕСТИРАЊЕ ВО 2013

15474 Kreirano: 2013-04-12 Statistika

Да се врати стариот возен ред на 8цата

57 Kreirano: 2013-04-09 Statistika

АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ ДА ГО ОДБРАНИ СКОПЈЕ

695 Kreirano: 2013-04-09 Statistika

ДА СЕ УКИНИ ДОДАДЕНАТА МОЌ НА ПОТРОШЕНАТА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА 33

1733 Kreirano: 2013-03-16 Statistika

ПЕТИЦИЈА ЗА ПРОМЕНА НА МАКЕДОНСКИОТ ЗАКОН ЗА ЗАШТИТА НА ЖИВОТНИТЕ

3044 Kreirano: 2013-03-16 Statistika

ЗАЕДНО ПРОТИВ МАНИПУЛАЦИИТЕ СО ХРАНАТА!

252 Kreirano: 2013-03-08 Statistika

За подобри услови во државните градинки

103 Kreirano: 2013-02-14 Statistika

Стоп за сапунските серии!

928 Kreirano: 2013-02-12 Statistika

Сакаме автобус 41 во 00:00 од Драчево!

33 Kreirano: 2012-11-27 Statistika

против катастрофалниот квалитет на мрежата на ВИП операторот

18 Kreirano: 2012-11-06 Statistika

j

111 Kreirano: 2012-11-05 Statistika

Potpisi se za ukinuvanje ili izmena na zakonite za vozaci pocetni

21 Kreirano: 2012-10-24 Statistika

БЕСПЛАТЕН ЈАВЕН ПРЕВОЗ ЗА СИТЕ ГРАЃАНИ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

17 Kreirano: 2012-10-22 Statistika

САКАМЕ ВО ДРАЧЕВО ДА СЕ ИЗГРАДИ СПОРТСКИ ЦЕНТАР

30 Kreirano: 2012-10-22 Statistika

И НИЕ СТУДЕНТИТЕ САКАМЕ БЕСПЛАТЕН ЈАВЕН ПРЕВОЗ !

6061 Kreirano: 2012-10-20 Statistika

Барање од моторџиите во Македонија

1161 Kreirano: 2011-09-29 Statistika

MotoGP vo Makedonija

170 Kreirano: 2011-03-28 Statistika