Najnovi Peticii

За изградба на спортска сала во ОУ”Св.Кирил И Методиј” Битола

155 Kreirano: 2019-11-04 Statistika

Петиција за задржување на Генералниот Конзулат на Македонија во Венеција

12 Kreirano: 2019-10-21 Statistika

Džidža za đaka generacjie

6 Kreirano: 2019-06-21 Statistika

Петиција за спроведување на попис во општина Куманово со цел на укинување на двојазичност во општината

8 Kreirano: 2019-02-09 Statistika

Иницијатива за признавање на македонските возачки дозволи во Шведска

5242 Kreirano: 2018-12-02 Statistika

ИГРАЛИШТЕ ЗА ДЕЦА ВО КУМАНОВО

33 Kreirano: 2018-03-21 Statistika

Петиција за враќање на Зорица Анастасовa на рабоно место неговател на воспитна група 3-4 во Клон 3 детска градинка Кочани

50 Kreirano: 2017-10-30 Statistika

ПЕТИЦИЈА ПРОТИВ "ПРЕДЛОГ ЗАКОНОТ ЗА УПОТРЕБА НА ЈАЗИЦИТЕ"

36 Kreirano: 2017-08-19 Statistika

Петиција за зачувување на посебноста на македонската нација

7 Kreirano: 2017-07-26 Statistika

Флексибилно работно време од 07:00/09:00 - 15:00/17:00

79 Kreirano: 2017-06-22 Statistika

PROMENA NA ZAKONOT ILI UKINUVANJE NA IZVRSITELITE POD HITNO.

197 Kreirano: 2017-06-09 Statistika

Фатиме Фетаи како предлог за Јавен Обвинител на Р.Македонија

1729 Kreirano: 2017-06-08 Statistika

ПЕТИЦИЈА ДО ПРАТЕНИЦИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ

8 Kreirano: 2017-04-28 Statistika

promena na rabotno vreme za prznici vo Skopje citymall

5 Kreirano: 2016-12-15 Statistika

Марио Арангеловски да ја претставува Македонија на ESC 2017!

10 Kreirano: 2016-01-26 Statistika

Петиција за заштита на обичниот граѓанин од презадолжувања

93 Kreirano: 2015-12-23 Statistika

ПЕТИЦИЈА ЗА ИТНО РЕШАВАЊЕ НА ПРОБЛЕМОТ СО ЗАГАДУВАЊЕТО ВО ОПШТИНА БИТОЛА

1321 Kreirano: 2015-12-11 Statistika

Да се врати К-15 на телевизија

325 Kreirano: 2015-11-26 Statistika

За Ново и модерно ОУ во населба Хиподром

144 Kreirano: 2015-11-22 Statistika

ОТВОРЕНО ПИСМО НА ЕВРОПСКИТЕ ПИСАТЕЛИ

6348 Kreirano: 2015-10-26 Statistika