Najnovi Peticii

Марио Арангеловски да ја претставува Македонија на ESC 2017!

10 Kreirano: 2016-01-26 Statistika

Петиција за заштита на обичниот граѓанин од презадолжувања

93 Kreirano: 2015-12-23 Statistika

ПЕТИЦИЈА ЗА ИТНО РЕШАВАЊЕ НА ПРОБЛЕМОТ СО ЗАГАДУВАЊЕТО ВО ОПШТИНА БИТОЛА

1321 Kreirano: 2015-12-11 Statistika

Да се врати К-15 на телевизија

325 Kreirano: 2015-11-26 Statistika

За Ново и модерно ОУ во населба Хиподром

144 Kreirano: 2015-11-22 Statistika

ОТВОРЕНО ПИСМО НА ЕВРОПСКИТЕ ПИСАТЕЛИ

6348 Kreirano: 2015-10-26 Statistika

DA FORMIRAME POLITICKA PARTIJA KOJA KE SE BORI ZA SOJUZ SO RUSIJA

39 Kreirano: 2015-06-03 Statistika

Петиција за основање „Animal Police“ во Република Македонија!

23 Kreirano: 2015-01-16 Statistika

Дали сте за изградба на ново основно училиште во населба Хиподром

80 Kreirano: 2014-11-29 Statistika

Против дискриминација во училиштата !

43 Kreirano: 2014-11-11 Statistika

PETICIJA PROTIV FABRIKA ZA AKUMULATORI TOPILNICA PROBISTIP

5 Kreirano: 2014-11-10 Statistika

ПЕТИЦИЈА: НЕ ЗА ЧЕЛИЧАРНИЦА ВО ПРОБИШТИП

355 Kreirano: 2014-11-09 Statistika

Дело на Родољуб Анастасов во ентериерот на Жел. Станица-Скопје

114 Kreirano: 2014-09-29 Statistika

Bitola saka cist vozduh

1709 Kreirano: 2014-09-04 Statistika

ПЕТИЦИЈА ПРОТИВ НАПЛАТА НА ПАРКИНГ НА ЈАВНИТЕ ПОВРШИНИ ВО КОЧАНИ

342 Kreirano: 2014-06-02 Statistika

Ostavka na predsedatelot na TKNC RUMELIJA

22 Kreirano: 2014-03-06 Statistika

ПЕТИЦИЈА ЗА РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ДЕТСКОТО ИГРАЛИШТЕ ВО КОЗЛЕ

40 Kreirano: 2014-02-23 Statistika

Архитектонски Факултет да создаде литература на македонски јазик

223 Kreirano: 2013-11-04 Statistika

Prvi Street Workout park u Lozoviku

63 Kreirano: 2013-10-29 Statistika

Петиција за велосипедски патеки

120 Kreirano: 2013-06-07 Statistika