Najpopularni Peticii

Na site vreminja | 24 časovi | 7 denovi | 30 denovi | Minatiot mesec | 12 месеци | Ovaa godina (2024) | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011

Inicijativa za Formiranje Crkovna Opshtina na MPCO-OA vo Stockholm

22 Kreirano: 2021-12-31 Statistika

Ostavka na predsedatelot na TKNC RUMELIJA

22 Kreirano: 2014-03-06 Statistika

Potpisi se za ukinuvanje ili izmena na zakonite za vozaci pocetni

21 Kreirano: 2012-10-24 Statistika

УЧЕБНИЦИ МОРА ДА ИМА

19 Kreirano: 2021-04-22 Statistika

Diskvalifikacija Miljane Kulić

18 Kreirano: 2020-01-12 Statistika

против катастрофалниот квалитет на мрежата на ВИП операторот

18 Kreirano: 2012-11-06 Statistika

БЕСПЛАТЕН ЈАВЕН ПРЕВОЗ ЗА СИТЕ ГРАЃАНИ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

17 Kreirano: 2012-10-22 Statistika

Ukinuvanje na eksterno testiranje

16 Kreirano: 2013-05-14 Statistika

СТОП ЗА УНИШТУВАЊЕ НА ЗЕЛЕНИЛОТO ВО ВЛАЕ !!!

15 Kreirano: 2013-05-14 Statistika

Да се обнови курсот за медицинска сестра за вонредни ученици

14 Kreirano: 2023-05-15 Statistika

Иницијатива за возачи за бенифициран стаж

14 Kreirano: 2022-03-16 Statistika

Петиција за задржување на Генералниот Конзулат на Македонија во Венеција

12 Kreirano: 2019-10-21 Statistika

DA SE VRATI VTORATA EVTINA TARIFA NA STRUJATA

12 Kreirano: 2013-05-11 Statistika

Иницијатива за возачи на шлепери и автобуси за пријавена ставка на 24000ден.

11 Kreirano: 2022-03-16 Statistika

НЕ сакаме COVID 19 и 5G во Битола

11 Kreirano: 2020-03-27 Statistika

Стоп за евровизија и понижувањето/Stop for eurovision and humiliation

10 Kreirano: 2021-03-15 Statistika

Марио Арангеловски да ја претставува Македонија на ESC 2017!

10 Kreirano: 2016-01-26 Statistika

Крај за незаконска узурпација на тротоарите во Битола

8 Kreirano: 2021-06-25 Statistika

Петиција за спроведување на попис во општина Куманово со цел на укинување на двојазичност во општината

8 Kreirano: 2019-02-09 Statistika

ПЕТИЦИЈА ДО ПРАТЕНИЦИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ

8 Kreirano: 2017-04-28 Statistika