Najpopularni Peticii

Na site vreminja | 24 časovi | 7 denovi | 30 denovi | Minatiot mesec | 12 месеци | Ovaa godina (2024) | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011

Петиција за спроведување на попис во општина Куманово со цел на укинување на двојазичност во општината

8 Kreirano: 2019-02-09 Statistika

ПЕТИЦИЈА ДО ПРАТЕНИЦИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ

8 Kreirano: 2017-04-28 Statistika

Биолошки родители и деца

7 Kreirano: 2020-11-24 Statistika

Петиција за зачувување на посебноста на македонската нација

7 Kreirano: 2017-07-26 Statistika

Džidža za đaka generacjie

6 Kreirano: 2019-06-21 Statistika

Враќање на контињерите во ДРУГОВО

5 Kreirano: 2023-11-05 Statistika

promena na rabotno vreme za prznici vo Skopje citymall

5 Kreirano: 2016-12-15 Statistika

PETICIJA PROTIV FABRIKA ZA AKUMULATORI TOPILNICA PROBISTIP

5 Kreirano: 2014-11-10 Statistika

Стоп за екстерното тестирање

5 Kreirano: 2013-05-22 Statistika