Najpopularni Peticii

Na site vreminja | 24 časovi | 7 denovi | 30 denovi | Minatiot mesec | 12 месеци | Ovaa godina (2024) | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011

Банирајте го ТИК ТОК во Македонија

138 Kreirano: 2023-05-05 Statistika

Петиција за велосипедски патеки

120 Kreirano: 2013-06-07 Statistika

Дело на Родољуб Анастасов во ентериерот на Жел. Станица-Скопје

114 Kreirano: 2014-09-29 Statistika

Град Скопје и Општина Кисела Вода да го прошират опфатот на интервенција на паркот во населба 11 Октомври-бараки

112 Kreirano: 2020-07-04 Statistika

j

111 Kreirano: 2012-11-05 Statistika

Дневен престој за деца од прво до петто одделение во Неготино

108 Kreirano: 2023-04-30 Statistika

Асфалтирање на патот до манастирот Св.Никола во с.Сошани

108 Kreirano: 2013-05-13 Statistika

За подобри услови во државните градинки

103 Kreirano: 2013-02-14 Statistika

Признавање на високото образование и специјализации на медицински сестри, техничари, акушерки, лаборанти, радиолошки техничари физиотерапевти

101 Kreirano: 2022-10-14 Statistika

Петиција за заштита на обичниот граѓанин од презадолжувања

93 Kreirano: 2015-12-23 Statistika

Петиција за обезбедување настава по изборниот предмет Психологија на личен развој

82 Kreirano: 2021-02-24 Statistika

Дали сте за изградба на ново основно училиште во населба Хиподром

80 Kreirano: 2014-11-29 Statistika

Флексибилно работно време од 07:00/09:00 - 15:00/17:00

79 Kreirano: 2017-06-22 Statistika

Prvi Street Workout park u Lozoviku

63 Kreirano: 2013-10-29 Statistika

DISKVALIFIKACIJA MAJE MARINKOVIĆ ZBOG FIZIČKOG NASILJA

57 Kreirano: 2021-04-12 Statistika

Да се врати стариот возен ред на 8цата

57 Kreirano: 2013-04-09 Statistika

ПЕТИЦИЈА ЗА ЗАДРЖУВАЊЕ НА ИМЕТО НА УЛИЦАТА АЛИЈА АВДОВИЌ ВО ОПШТИНА ГАЗИБАБА-СКОПЈЕ

54 Kreirano: 2021-04-05 Statistika

Voda Za Site/Ujë për të gjithë

52 Kreirano: 2021-04-09 Statistika

Одземање лиценца на "АМЕРИТ" за издавање Тахографски картички

51 Kreirano: 2022-03-01 Statistika

Петиција за враќање на Зорица Анастасовa на рабоно место неговател на воспитна група 3-4 во Клон 3 детска градинка Кочани

50 Kreirano: 2017-10-30 Statistika