Najpopularni Peticii

Na site vreminja | 24 časovi | 7 denovi | 30 denovi | Minatiot mesec | 12 months | Ovaa godina (2024) | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011

Доизградба и ставање во функција на детската градинка во населбата Точила -Прилеп

49 Kreirano: 2023-01-24 Statistika

ЗАКОНСКО ЗАБРАНУВАЊЕ НА ПРОДАЖБАТА НА ОТРОВИ КОИ ШТЕТАТ НА КУЧИЊАТА

48 Kreirano: 2023-11-13 Statistika

Против дискриминација во училиштата !

43 Kreirano: 2014-11-11 Statistika

Хемиска кастрација на силувачи и педофили во Македонија

41 Kreirano: 2021-07-12 Statistika

Иницијатива за инсталирање на оптика во Општина Валандово

41 Kreirano: 2021-03-30 Statistika

ПЕТИЦИЈА ЗА РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ДЕТСКОТО ИГРАЛИШТЕ ВО КОЗЛЕ

40 Kreirano: 2014-02-23 Statistika

DA FORMIRAME POLITICKA PARTIJA KOJA KE SE BORI ZA SOJUZ SO RUSIJA

39 Kreirano: 2015-06-03 Statistika

Pravo na identitet

37 Kreirano: 2020-11-24 Statistika

Гасификација на град Кочани

37 Kreirano: 2020-03-08 Statistika

24 часа ПОЛИЦИСКИ ЧАС 15 ДЕНА!!!

36 Kreirano: 2020-03-22 Statistika

ПЕТИЦИЈА ПРОТИВ "ПРЕДЛОГ ЗАКОНОТ ЗА УПОТРЕБА НА ЈАЗИЦИТЕ"

36 Kreirano: 2017-08-19 Statistika

ИГРАЛИШТЕ ЗА ДЕЦА ВО КУМАНОВО

33 Kreirano: 2018-03-21 Statistika

Сакаме автобус 41 во 00:00 од Драчево!

33 Kreirano: 2012-11-27 Statistika

Aсфалтен пат-Велес,Каратманово,Милино,Ѓуземелци,Кнежје,Св.Николе

32 Kreirano: 2013-05-04 Statistika

САКАМЕ ВО ДРАЧЕВО ДА СЕ ИЗГРАДИ СПОРТСКИ ЦЕНТАР

30 Kreirano: 2012-10-22 Statistika

Укинување на законот за возач почетник за возење после 23 часот

28 Kreirano: 2019-11-06 Statistika

Државни субвенции за заштитен штит од 5G

27 Kreirano: 2020-03-27 Statistika

За децата од населба Железничка Штип

25 Kreirano: 2020-07-26 Statistika

Изградба на парк за кучиња во општина Гевгелија

23 Kreirano: 2023-06-13 Statistika

Петиција за основање „Animal Police“ во Република Македонија!

23 Kreirano: 2015-01-16 Statistika