Najpopularni Peticii

Na site vreminja | 24 časovi | 7 denovi | 30 denovi | Minatiot mesec | 12 месеци | Ovaa godina (2024) | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011

Петиција за Спас на Глупчо и Мара од ЈП. Лајка

545 Kreirano: 2022-03-19 Statistika

Петиција за отварање на прифатилиште за бездомни животни на територија на Општина Гази Баба.

501 Kreirano: 2020-02-14 Statistika

РЕГИОНАЛНА ИНИЦИЈАТИВА НА ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ/КИ ЗА ПРИДОНЕС КОН МИРОТ И СТАБИЛНОСТА

462 Kreirano: 2021-09-13 Statistika

ПЕТИЦИЈА: НЕ ЗА ЧЕЛИЧАРНИЦА ВО ПРОБИШТИП

355 Kreirano: 2014-11-09 Statistika

ПЕТИЦИЈА ПРОТИВ НАПЛАТА НА ПАРКИНГ НА ЈАВНИТЕ ПОВРШИНИ ВО КОЧАНИ

342 Kreirano: 2014-06-02 Statistika

Да се врати К-15 на телевизија

325 Kreirano: 2015-11-26 Statistika

Лазороските ЛИВАДИ СО НАРЦИСИ СЕ СООЧЕНИ СО СТРАШНА ЗАКАНА ЗА НИВНО УНИШТУВАЊЕ

296 Kreirano: 2022-07-21 Statistika

СЛОБОДА ЗА НОВИНАРОТ ТОМИСЛАВ КЕЖАРОВСКИ!

282 Kreirano: 2013-05-30 Statistika

ЗАЕДНО ПРОТИВ МАНИПУЛАЦИИТЕ СО ХРАНАТА!

252 Kreirano: 2013-03-08 Statistika

Асфалтирање на патот до манастирот СВ.Петар и Павел во с.Брежани

247 Kreirano: 2013-04-28 Statistika

Архитектонски Факултет да создаде литература на македонски јазик

223 Kreirano: 2013-11-04 Statistika

„Размислуваме зелено, делуваме одговорно“ - за спас на Демиркаписка Клисура

203 Kreirano: 2021-07-12 Statistika

ВРАЌАЊЕ НА ПРСТЕНОТ НА АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ ВО МАКЕДОНИЈА

202 Kreirano: 2013-05-04 Statistika

PROMENA NA ZAKONOT ILI UKINUVANJE NA IZVRSITELITE POD HITNO.

197 Kreirano: 2017-06-09 Statistika

Петиција за признавање на висока медицинска школа

179 Kreirano: 2021-04-18 Statistika

MotoGP vo Makedonija

170 Kreirano: 2011-03-28 Statistika

Делокација на на карантинот од хотел Епинал во Битола

163 Kreirano: 2020-03-27 Statistika

За изградба на спортска сала во ОУ”Св.Кирил И Методиј” Битола

155 Kreirano: 2019-11-04 Statistika

За Ново и модерно ОУ во населба Хиподром

144 Kreirano: 2015-11-22 Statistika

РЕФЕРЕНДУМ за граѓански Устав на Македонија

143 Kreirano: 2023-02-06 Statistika