Najnovi Peticii

Крај за незаконска узурпација на тротоарите во Битола

8 Kreirano: 2021-06-25 Statistika

Барање за вметнување на профилот семејнолог

1578 Kreirano: 2021-05-27 Statistika

УЧЕБНИЦИ МОРА ДА ИМА

19 Kreirano: 2021-04-22 Statistika

Петиција за признавање на висока медицинска школа

179 Kreirano: 2021-04-18 Statistika

DISKVALIFIKACIJA MAJE MARINKOVIĆ ZBOG FIZIČKOG NASILJA

57 Kreirano: 2021-04-12 Statistika

Voda Za Site/Ujë për të gjithë

52 Kreirano: 2021-04-09 Statistika

ПЕТИЦИЈА ЗА ЗАДРЖУВАЊЕ НА ИМЕТО НА УЛИЦАТА АЛИЈА АВДОВИЌ ВО ОПШТИНА ГАЗИБАБА-СКОПЈЕ

54 Kreirano: 2021-04-05 Statistika

Продолжување на породилно отсуство поради зголемениот број на заразени, меѓу кои и деца

1833 Kreirano: 2021-04-03 Statistika

Иницијатива за инсталирање на оптика во Општина Валандово

41 Kreirano: 2021-03-30 Statistika

Стоп за евровизија и понижувањето/Stop for eurovision and humiliation

10 Kreirano: 2021-03-15 Statistika

Стоп за понижувањата со Евровизија 2021

612 Kreirano: 2021-03-14 Statistika

Петиција за обезбедување настава по изборниот предмет Психологија на личен развој

82 Kreirano: 2021-02-24 Statistika

Петиција против најавениот концепт за основно образование од страна на МОН и против маргинализација на предметот Историја.

1042 Kreirano: 2020-12-17 Statistika

Биолошки родители и деца

7 Kreirano: 2020-11-24 Statistika

Pravo na identitet

37 Kreirano: 2020-11-24 Statistika

За децата од населба Железничка Штип

25 Kreirano: 2020-07-26 Statistika

Град Скопје и Општина Кисела Вода да го прошират опфатот на интервенција на паркот во населба 11 Октомври-бараки

112 Kreirano: 2020-07-04 Statistika

Државни субвенции за заштитен штит од 5G

27 Kreirano: 2020-03-27 Statistika

Делокација на на карантинот од хотел Епинал во Битола

163 Kreirano: 2020-03-27 Statistika

НЕ сакаме COVID 19 и 5G во Битола

11 Kreirano: 2020-03-27 Statistika